Mæxico1818.jpg

HOLY GUACAMOLE! 

ALL YOU CAN TACOS

& DRINKS 🌮🍺🍹

Skindergade 36 Kld

1159 København K

Søndag - Torsdag  17:00 - 22:00

Fredag - Lørdag  12:00 - 22:00

Kitchen closes  around 15 min. before closing times

Guldbergsgade 3

2200 København N

Mandag - Fredag  17:00 - 22:00

Lørdag  12:00 - 22:00

Søndag  13:00 - 22:00

Kitchen closes  around 15 min. before closing times

TEMAFEST

Mangler du et tema til din næste fest?

Tag din temafest til et helt nyt niveau og tag dine gæster med til Mæxico!

 

Vi elsker tropiske drinks, friske tacos og en god temafest med højt humør! Men mest af alt elsker vi, at nyde det hele i jeres fællesskab. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave, at komme med hele balladen når vi cater eller hoster dit arrangement. Om du skal holde din temafest hos os, hjemme eller ude, om du kun har brug for mad eller snupper hele pakken så finder vi en løsning der passer perfekt til dig og din fiesta.

 

Book her eller fortæl mig mere om min Mæxicanske temafest!

1/1

MEXICANSK MAD

Det antages, at det mexicanske mad du finder i dag, er baseret på, en blanding af det spanske køkken der blev bragt til Mexico under den spanske kolonisering og traditionelle ingredienser og teknikker der kan dateres tusindvis af år tilbage til f.kr..

 

Fra tacos, til mole, til quesadillas, til ceviche - mexicansk mad er super alsidig i både ingredienser, udseende og smag. Byggestene i traditionel mexicansk mad er majs, bønner og chili, men avocado, tomat, koriander og lime er også at finde i de fleste mexicanske retter. Uanset om du kan lide det krydret, frisk eller fedtet - kan du finde det i det mexicanske køkken. Når du muncher mexicansk mad, kan du sove trygt velvidende, at du er garanteret umph smag, farver og at dit hjerte og mave bliver fuldt ud tilfredsstillet.

Læs mere om mexicansk mad her.

TACOS

 

Hos Mæxico elsker vi tacos i alle variationer - foldede, ikke foldede, store, små, lavet på hvede eller majs.

Vi mener, at man faktisk aldrig gå helt galt i byen med tacos. Hos Mæxico har vi kastet vores kærlighed på den helt bløde lille taco lavet på 100% majsmel. Vi synes, at den type tacos er perfekte både som en snack, forret, hovedret, morgenmad, middagsmad, aftensmad - ja i vores optik er ethvert øjeblik og måltid egentlig en perfekt mulighed for flere tacos.

 

Tacos er fingermad når det er bedst, så husk: når det kommer til at spise tacos så anbefaler vi at du bruger din klør 5! Vi serverer tacos både i restauranten og som takeaway. Læs mere om vores tacos her.

BURRITOS

Burritos er de helt tunge drenge på vores menu.

Traditionelt var burritos blot en hvedetortilla rullet med kød og bønner. I dag kommer burritos i et utal af varianter og størrelser både når man kigger mod tex-mex og det mexikanske køkken.

 

Vores burritos er inspireret af The Mission District i San Francisco - de er fyldt med masser af friske og hjemmelavede godter der i kombinationen af det fede, krydrede, syrlige og friske går op i en højere enhed af en himmelsk mundfuld. Det er et måltid dit hjerte begærer og din sultne mave altid vil takke dig for. Vi serverer burritos både i restauranten og som takeaway.

Læs mere om vores burritos her. 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Skindergade 36 

1159 København K

CVR. 34692025

+45 35 86 16 16

hola@maexico.com