BURRITOS

I central- og syd Mexico er burritos kendt under navnet tacos de harina, hvilket betyder hvedemel taco. På vores menu er burritos kendt som de helt tunge dreng. Traditionelt var burritos blot en hvedetortilla rullet til en cylinderform med kød og bønner omfavnet af et stykke sølvpapir. Mættende helt enkelt streetfood til hånden. I dag kommer burritos i et utal af varianter og størrelser både når man kigger mod tex-mex og det mexikanske køkken.

 

Mæxico elsker alle burritos - sprødstegte, helt bløde, store og små og vi mener at man faktisk aldrig gå helt galt i byen med en burrito. Uden at det skal ende helt i burrito nørderi, så er de burritos vi, i Mæxico, har kastet vores kærlighed på, inspireret af The Mission District i San Francisco - de er fyldt med masser af friske og hjemmelavede godter der i kombinationen af det fede, krydrede, syrlige og friske går op i en højere enhed af en himmelsk mundfuld.

 

Et pro tip fra vores team Mæxico er, at du prøver din burrito dorado. Det betyder at vi sprød steger din burrito efter at den er blevet rullet. Det er et måltid dit hjerte begærer og din sultne mave altid vil takke dig for. Vi serverer burritos både i restauranten og som takeaway. Se udvalget af vores burritos her, eller læs mere her.  

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Skindergade 36 

1159 København K

CVR. 34692025

+45 35 86 16 16

hola@maexico.com