TEMAFEST

Temafester

Hvis I er løbet tør for temafest ideer, hvorfor så ikke vælge en aften i det mexicanske? Det

indebærer nemlig alt godt fra Mæxicos rammer. Lige fra vores tequila og margarita jugs til det tacos og burritos fra vores køkken.

 

Hos Mæxico har vi det der skal, for at løfte enhver mexicansk aften. Vi har sørget for, at der er lagt et solidt fundament i lokale, lokation, indretning og omgivelser - og der er ikke sparet på noget. Tag i fællesskab med dine bedste amigos ind på en af vores restauranter og bliv en del af vores mexicanske omgivelser - og ikke mindst vores udvalg af mad og cocktails.

 

Skræddersy jeres egen temafest

Grundlaget for din næste temafest er lagt. Det er helt op til dig og dit selskab, hvorvidt festen skal holdes i vores slyngelstue, Despensa, i indre København eller i vores street Markato på Nørrebro. I bestemmer selv festens størrelse og antal gæster samt festens tempo. Vi står for det hele, så jeres vigtigste opgave er at komme med det gode humør! Sammen med vores mexicanske univers, kan I med festlig borddækning og den rette musik befinde jer i Mæxicos gader på ingen tid. En aften i festlighedernes tegn.

 

Let’s taco ‘bout it.

Se vores menu eller Kontakt os endelig med spørgsmål, eller hvis du har indvendinger til din kommende fest.

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Skindergade 36 

1159 København K

CVR. 34692025

+45 35 86 16 16

hola@maexico.com